Δομή Προγράμματος

Το πρόγραμμα ¨ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΗΣ¨

Το πρόγραμμα ¨ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΗΣ¨ διαιρείται σε τρείς ανά εξάμηνο τομείς.

α. Εισηγήσεις

β. Πρακτική

γ. Εξετάσεις

Περίοδοι Εισηγήσεων: Κατά τη διάρκεια των περιόδων των εισηγήσεων, ορίζονται οι θεματικές ενότητες της Συμβουλευτικής, σύμφωνα με τις πλέον έγκυρες απόψεις, που επικρατούν διεθνώς. Οι εισηγητές, είναι έμπειροι επιστήμονες με μεγάλη πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Ψυχολογίας και της Ψυχιατρικής.

Περίοδοι Πρακτικών: Κατά τη διάρκεια των περιόδων της Πρακτικής που δεν υπάρχουν στο Α εξάμηνο του προγράμματος ορίζεται συγκεκριμένος αριθμός ωρών, που αντιμετωπίζονται εποπτευόμενα περιστατικά με μεθόδους Συμβουλευτικής, σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα της Ψυχικής Υγείας.

Περίοδοι Εξετάσεων: Κατά τη διάρκεια των περιόδων των εξετάσεων, που είναι πάντοτε κατά τους μήνες Ιανουάριο ή Ιούνιο οι εισηγητές ορίζουν τις ημερομηνίες του κάθε τομέα. Οι εισηγήσεις και οι πρακτικές αναστέλλονται αυτές τις περιόδους και θεωρούνται και ως περίοδοι τέλους του εξαμήνου.

Πρόγραμμα Τεχνικών Συμβουλευτικής
Βασικές δεξιότητες συμβουλευτικής
Πρόγραμμα Ψυχολογία Προσωπικότητας
Βασικές αρχές της ψυχαναλυτικής θεωρίας του Φρόιντ
https://keenitsolutions.com/products/wordpress/educavo-tutor/wp-content/uploads/2021/01/line.png

Συμβουλευτική χωρίς όρια...

Γίνε Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

ΑΝ ΕΙΣΑΙ….

Απόφοιτος λυκείου: Έχεις τη δυνατότητα, να αποκτήσεις μια ειδικότητα κύρους, χωρίς μακροχρόνιες σπουδές. Τα όρια της παροχής, αυτών των υπηρεσιών είναι ανεξάρτητα, γιατί μπορείς να απευθυνθείς σε όλη την έκταση του Ελληνισμού. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Διασπορά, αφού θα χρησιμοποιείς το διαδίκτυο έτσι, όπως θα εκπαιδευτείς γι’ αυτό.

Αν είσαι φοιτητής: Είναι σύνηθες, να μην σε καλύπτει, αυτό που έχεις επιλέξει, ενώ να σε συναρπάζει ο κόσμος της Ψυχολογίας. Υπάρχει λύση!! Με το πρόγραμμα Υγεία Ψυχής μπορείς πραγματικά εύκολα και άνετα, να αποκτήσεις μια ακόμα ειδικότητα, που να σου αποδίδει πολύ νωρίτερα κύρος και χρήματα, ενώ να ολοκληρώνεις παράλληλα ένα διαφορετικό τομέα σπουδών.

Αν είσαι απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ: Πολύ πιθανόν, λόγω άλλων επιλογών, να μην έχεις ασκήσει ή να μην σ’ ενδιαφέρει αυτό, που σπούδασες. Τώρα έχεις μια δεύτερη προκλητική ευκαιρία. Άνετα, εύκολα, ευχάριστα απόκτησε από το σπίτι την ειδικότητα του Σύμβουλου Ψυχικής Υγείας και κατάκτησε μια θέση στον υπέροχο κόσμο της Ψυχικής Υγείας.

Αν δεν μπόρεσες για ειδικούς λόγους να σπουδάσεις μέχρι τώρα, ίσως γιατί έγινες γονιός… Μπορείς τώρα… δεν υπάρχει το ¨είναι αργά στον κόσμο των Γνώσεων¨. Κάνε το τώρα!!! Αν έχεις παιδιά, κάνε το για τα παιδιά σου και μόνο. Δώσε τους το μεγάλο δώρο της Γνώσης της Συμβουλευτικής και πρόσφερε τους, την τέλεια διαπαιδαγώγηση. Θα στο οφείλουν, τουλάχιστον θα στο αναγνωρίσουν.

Αν είσαι ΑΜΕΑ: Μοναδική ευκαιρία, να αποκτήσεις μια τέτοιου κύρους ειδικότητα από το σπίτι και να την ασκήσεις από το σπίτι!!! Χωρίς μετακίνηση με δεκάδες πελάτες από παντού, θα γίνεις ο Σύμβουλος τους, θα γίνεις ο πιο δικός τους ειδικός με θέμα την Ψυχική του Υγεία.. Δεν θα είσαι απλά χρήσιμος…. Θα είσαι απαραίτητος!!!!

image

Σύστημα Τηλεκπαίδευσης O.D.C

  • Χρησιμοποιεί σκηνοθέτη
  • Πολυκάμερο Εκπαιδευτικό studio
  • Ειδικούς φωτισμούς
  • Πολύ υψηλό επίπεδο ήχου και εικόνας
  • Σκηνογραφημένα με ρεαλιστική σκηνογραφία studios
  • Δυνατότητα μεικτής εικόνας καθηγητή μαθητών και περιεχομένου
  • Ζωντανές συνδέσεις τηλεοπτικού χαρακτήρα
  • Συμμετοχή ηθοποιών σε σεναριογραφημένο μάθημα
image

Τομείς

  • Οικογενειακός Σύμβουλος
  • Άγχος Κατάθλιψη
  • Σύμβουλος εργασίας
  • Σύμβουλος Ζεύγους
  • Είδη Προεφηβικής και Εφηβικής Συμβουλευτικής
  • Σχολικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
  • Σύμβουλος Αθλητικής Ψυχικής Υγείας
  • Σύμβουλος Στρατιωτικής Ψυχικής Υγείας
  • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Σπουδών
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

Επωφελήσου από τις υποτροφίες μας.

https://keenitsolutions.com/products/wordpress/educavo-tutor/wp-content/uploads/2021/01/line.png

Πιστοποιημένοι Τίτλοι του προγράμματος ''Υγεία Ψυχής''

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Ο Σ.Ψ.Υ εργάζεται σε αλληλοεπίδραση με τους πελάτες του υποστηρίζοντας τους, σε διάφορους τομείς της ζωής τους, όπως, για παράδειγμα σε θέματα σχέσεων, συγκρούσεων, στήριξη σε περιόδους αλλαγών, πένθους, προσωπικής εξέλιξης κλπ. Πρόκειται λοιπόν, για ειδικό, που έχει κάνει σπουδές στον τομέα της συμβουλευτικής, εποπτεύεται η δουλειά του και επιμορφώνεται διαρκώς. Η διαδικασία που υιοθετεί ο Σ.Ψ.Υ εστιάζει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της εξέλιξης ενός ατόμου, ώστε να αποκτήσει μια πιο υγιή πιο ισορροπημένη και δημιουργική ζωή.

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Ψυχοθεραπευτής

Είναι ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας ψυχικής υγείας που εποπτευόμενος χρησιμοποιεί οποιαδήποτε επιστημονική τεκμηριωμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Η ψυχοθεραπεία είναι μια θεραπεία συζητήσεων που εξετάζει τα συναισθήματα, τις σκέψης και τις προοπτικές της ζωής και τις πεποιθήσεις του ανθρώπου προκειμένου να επιλύσουν προβλήματα να εντοπίσουν τις πηγές του άγχους και της ανασφάλειας. Υπάρχει ατομική και ομαδική θεραπεία.